Cartridge World Maribor
VAŠ SVET KARTUŠ IN TONERJEV

5 razlogov zakaj uporabljati ponovno napolnjene kartuše in obnovljene tonerje

28. 11. 2017
5 razlogov zakaj uporabljati ponovno napolnjene kartuše in obnovljene tonerje
1. VAROVANJE OKOLJA
Na prvo mesto moramo postaviti varovanje okolja in izpostaviti bistvene prednosti ponovnega polnjenja oziroma obnove za okolje:
  • Vsak obnovljen toner laserskega tiskalnika zmanjša količno odpadkov za povprečno 1,5 kg. 
  • Vsaka nova kartuša se na odlagališču razkraja več kot 450 let.
  • Ponovno polnjenje oziroma obnova kartuš je najučinkovitejša oblika recikliranja, saj se večina sestavnih delov ponovno uporabi.
  • Kartuše lahko v povprečju ponovno polnimo 5-krat, tonerje pa skoraj neomejeno.
2. NAJUGODNJEŠJA CENA
Vsi želimo, da so stroški tiskanja čim nižji. Z našimi ponovno napolnjenimi kartušami oziroma obnovljenimi tonerji boste prihranili do 50 % cene v primerjavi z originalnimi produkti. 

3. IZDELANO V SLOVENIJI
Vse kartuše in tonerji so napolnjeni oziroma obnovljeni v naši Cartridge World poslovalnici v Mariboru. Žal je danes večina kompatibilnih kartuš in tonerjev iz masovne proizvodnje na kitajskem. Posledično se vedno manj proizvaja v Sloveniji, kjer je cenam kitajskih proizvodov zelo težko konkurirati. S polnjenjem oziroma obnovo v podjetju Cartridge World, pomagate lokalnim skupnostim pri ustvarjanju novih delovnih mest v Sloveniji.

4. KVALITETA
Cartridge World uporablja izključno materiale vrhunske kakovosti in zagotavlja, da bodo ponovno napolnjene kartuše in tonerji, pod enakimi pogoji uporabe, delovali tako dobro kot originalni izdelki. Črnila in barve v prahu nam dobavaljajo vodilni proizvajalci v svetu in so v skladu z zahtevami in normativi proizvajalcev originalnih kartuš. Pri nadzoru kakovosti uporabljamo vrhunsko opremo in učinkovite metode preizkušanja. Naši strokovnjaki se redno dodatno izobražujejo in sledijo novostim na trgu.

5. GARANCIJA
Zadovoljstvo strank je naš osnovni cilj. Dosegamo ga tako, da vam omogočamo tiskanje vrhunske kakovosti po polovični ceni. V primeru kakršnekoli težave za vse naše storitve nudimo 100 % garancijo v obliki vračila denarja.
© 2024 Cartridge World Slovenija