Cartridge World Maribor
VAŠ SVET KARTUŠ IN TONERJEV

O nas

O nas

Ideja o ustanovitvi podjetja, ki bo nudilo ugodne, ampak kvalitetne izdelke na področju tiskanja, sega v leto 2006. Takrat smo v Mariboru odprli prvo franšizo Cartridge World v Sloveniji. Lastnik podjetja je opravil zahtevno izobraževanje v tujini in pridobil naziv: »Master Franchisee«! Tako se je naša zgodba pričela.

V zadnjih desetih letih nam je z veliko truda uspelo, da smo vodilni v Sloveniji na področju polnjenja in obnove kartuš ter tonerjev. Tako smo od leta 2006 do 2017 v naši poslovanici napolnili več kot 100.000 kartuš in obnovili 20.000 tonerjev.

Glavni cilji našega podjetja:

  • Varovanje okolja: strmimo k temu, da bi s ponovnim polnjenjem zmanjšali količino zavrženih kartuš in tonerjev in s tem pomagali narediti skupnost, v kateri živimo, lepšo.
  • Kakovost: vedno preverimo delovanje kartuše, da zagotovimo vrhunsko kakovost tiska.
  • Zadovoljstvo strank: za vse naše storitve jamčimo 100 % garancijo vračila denarja.
  • Domači proizvodi: vse kartuše in tonerji so napolnjeni oziroma obnovljeni v naši poslovalnici.

V zadnjih dveh letih smo se specializirali tudi na področju vzdrževanja tiskalnikov. Tako nudimo celovite storitve tiskanja za mala in srednja podjetja kakor tudi za fizične osebe. Želimo si čim večjo ozaveščenost, kako znižati stroške tiskanja, zato nudimo brezplačna svetovanja in brošure.

Za več informacij nam pišite na: info@cartridgeworld.si ali nas pokličite na telefonsko številko +386 2 25 00 100.

© 2024 Cartridge World Slovenija