Cartridge World Maribor
VAŠ SVET KARTUŠ IN TONERJEV

Tiskalniki

Tiskalniki Tiskalniki

Specializirali smo se na področju svetovanja, vzdrževanja in popravil tiskalnikov. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali o najboljši izbiri za vaše potrebe.

Kako naročim tiskalnik?

  • Po e-mailu nam sporočite vaše želje oziroma potrebe po tiskanju.
  • Pripravili vam bomo brezplačno ponudbo vsaj treh primernih tiskalnikov s cenami in dobavnim rokom.
  • Izberete tiskalnik in potrdite naročilo.
  • V roku 1–3 delovnih dni vas bo čakal v naši poslovalnici.

Če nameravate ustvariti domačo pisarno, jo boste najverjetneje morali opremiti s tiskalnikom, da boste lahko zadostili poslovnim in družinskim potrebam. Izbira tiskalnikov na trgu je ogromna, zato je dobro opredeliti, kakšne vrste tiskalnik najbolj ustreza vašim potrebam. Boste tiskali letake, fotografije, brošure ali mogoče samo navadne dokumente?

Tukaj je razčlenitev glavnih vrst tiskalnikov:
BRIZGALNI TISKALNIKI: so nacenejša in najpogostejša izbira, ki je trenutno na trgu. Brizgalni tiskalniki so primerni tako za tiskanje slik, letakov in brošur kakor tudi navadnih barvnih in črnih dokumentov. Brizgalni tiskalniki so najboljša izbira, kadar tiskamo kombinirano, barvni tekst, slike in navadne dokumente.

ČRNI LASERSKI TISKALNIKI: so bistveno hitrejši pri tiskanju črno-belih besedilnih dokumentov kot brizgalni tiskalniki. So najboljša izbira za domačo pisarno, če tiskamo samo črni tekst. Ne samo hitrost, tudi kapaciteta tiska je bistveno večja in posledično cenejša. Tonerji se za razliko od kartuš ne zasušijo in imajo daljši rok uporabe.

BARVNI LASERSKI TISKALNIKI: so najboljša izbira, kadar večinoma tiskamo barvne običajne dokumente, s tem imamo v mislih račune z barvnim logotipom, grafe in podobno. Hitrost tiska je bistveno hitrejša kot pri brizgalnih laserskih tiskalnikih, kapaciteta tiska pa večja. Tonerji se za razliko od kartuš ne zasušijo in imajo daljši rok uporabe.

MULTIFUNKCIJSKE NAPRAVE: večnamenski tiskalniki omogočajo tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje. Multifunkcijske naprave v pisarni prihranijo veliko prostora, zato so najboljša izbira, če potrebujemo vse omenjene funkcije. Izberemo lahko brizgalne ali laserske multifunkcijske naprave, odvisno od potrebe v pisarni. Cena multifunkcijskih naprav, tako brizgalnih kot laserskih, se je v zadnjih letih znatno zmanjšala, s tem so naprave postale dostopne tudi za domačo uporabo oziroma pisarno.

© 2024 Cartridge World Slovenija