Cartridge World Maribor
VAŠ SVET KARTUŠ IN TONERJEV

Posodobitve programske opreme

1. 11. 2017
Posodobitve programske opreme
Proizvajalci tiskalnikov poleg zapletene tehnologije izdajajo tudi posodobitve strojne programske opreme za svoje tiskalnike. Te posodobitve so zasnovane tako, da preprečijo trženje nadomestnih, ponovno napolnjenih kartuš in tonerjev, s tem da spremenijo uporabljene šifrirane ključe. Drugače povedano, onemogočijo čipe na kartušah, brez katerih ni mogoče tiskati. Tiskalniki lahko namestijo te posodobitve preko omrežne internetne povezave, brez dovoljenja uporabnika. Na tak način ste morda posodobili programsko opremo, ne da bi sploh vedeli.

Nikoli ne namestite posodobitev, če vaš tiskalnik normalno deluje. Tako boste lahko še naprej uporabljali nadomestne in obnovljene kartuše ter si ne boste zaklenili tiskalnika v stanje, kjer bo sprejel samo originalne kartuše, za katere vemo, da so zelo drage. Težave opažamo predvsem pri tiskalnikih, v katerih so kartuše HP 932/933, HP 950/951 in HP 934/935!
 
Uporaba obnovljenih kartuš je okolju prijazna in ekonomičnejša alternativa originalnim izdelkom, poleg tega pa zagotavlja primerljivo kvaliteto tiska!
© 2024 Cartridge World Slovenija